Preskočite na glavni sadržaj

KLFM Radio dani 2021.

KLFM Radio dani 2021.
KLFM - radio u zajednici od 8. do 13. studenoga 2021. u Splitu organizira KLFM Radio dane. Manifestacija će obuhvatiti četvrto izdanje Radio škole, diskurzivni, glazbeni i koncertni program te otvoreni dan radija KLFM. Program je besplatan i otvoren za sve zainteresirane.
 
vrijeme: 08.11.2021. - 13.11.2021.
url: https://klfm.org/klfm-radio-dani-2021/


RADIO ŠKOLA 2021 // 8. - 11. 11. // Razred & KLFM, Dom mladih
Tradicionalna, četvrta KLFM Radio škola namijenjena je svima koji žele saznati kako funkcionira ili se sami uključiti u program community streaming radija. Za zainteresirane je nakon škole otvorena mogućnost pridruživanja našoj maloj radio zajednici volontera te sudjelovanje u radu radija KLFM (tehnika, realizacija programa, autorske emisije, organizacija i dr.). Predznanje nije potrebno, samo dobra volja i ljubav prema radiju! Škola je besplatna, a broj sudionika je ograničen. Prijave za sudjelovanje otvorene su do subote 6. studenog 2021. 

LERI AHEL & ŽELJKO LUKETIĆ (izdavačka kuća Fox & His Friends) // 11. 11. u 18h // Razred, Dom mladih
S Lerijem Ahelom i Željkom Luketićem, imenima koja stoje iza izdavačke kuće Fox & His Friends, ponovno se organizira razgovor, ovog puta u prostoru Razreda u Domu mladih. Razgovarat će se o lokalnoj, splitskoj glazbenoj sceni 70ih i 80ih (pop, disko, funk…), glazbenom iskopavanju, revalorizaciji i novim interpretacijama te medijima i formatima distribucije glazbe. Uz razgovor, bit će to prilika i za slušanje i promociju novih izdanja Fox & His Friends.
 
KLFM Eclectiko // 12. 11. // Adriatic Social Club
Petak večer uz dio KLFM Soundsystema – Eclectiko. Eclectiko (El5egundo, J.S.R.C. i Mondo Cinematico) je mini kolektiv unutar KLFM radija u zajednici koji već nekoliko godina kroz svoju live glazbenu selekciju donosi eklektični odabir najfinijih glazbenih iskopina, bez žanrovskog, geografskog ili vremenskog ograničenja, vođen strasti prema glazbi ove radijske trojke.
 
Cura i Dečko + KLFM Soundsystem // 13. 11. // dvorište kluba Kocka
Radio dani završavaju u subotu 13. 11. s otvorenim danom radija tijekom poslijepodneva, kada zainteresirani građani mogu svratiti do studija radija KLFM i upoznati se s radijskim volonterima i uredništvom, vidjeti kako izgleda produkcija radijskog programa te saznati nešto više o načinima uključivanja u rad udruge. Istovremeno, u dvorištu kluba kocka, KLFM Soundsystem i eklektični izbor glazbe kao priprema za večernji koncert. KLFM ponovno u Domu mladih ugošćuje glazbeni par Cura i Dečko. Istovremeno, cijeli popodnevno-večernji glazbeni program bit će dostupan putem online streaminga na klfm.org.
 
Program se realizira uz podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Splita.

Više informacija