Preskočite na glavni sadržaj

'Kišni razdraganci' uživo na društvenim mrežama

'Kišni razdraganci' uživo na društvenim mrežama
Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle u pratnji ostalih nasmiješenih 'Kišnih razdraganaca' za svoje najmlađe fanove rade odličnu live svirku koja će se prenositi na društvenim mrežama! Ne propustite ovaj live događaj na Instagramu i Facebooku – Mr. Lee & IvaneSky u nedjelju, 15. svibnja, s početkom u 12 sati.
Kišna Ivanka i Mrle zabavljaju klince svojom odličnom glazbom s izdanja 'Kišni razdraganci' koje je izašlo u kompletu sa sjajnom slikovnicom Lane Letović Perčin istog imena iz koje su Kišni razdraganci krenuli u osvajanje dječje mašte. Brojni likovi garantiraju zabavu koju su Ivanka i Mrle svojom energijom i odličnim pjesmama oživili u svojim nastupima što ćete najbolje vidjeti u ovom live nastupu. Redaju se tu odlične pjesme: 'Teška slova', 'Kap', 'Hi Hi ha ha', 'Njama njam' i druge.
 
Mrle i Kišna Ivanka poručuju: „Ne propustite ovaj tulum! Šaljemo glazbu direktno u vaše domove, oko nas sve puno prijateljski raspoloženih 'Kišnih Razdraganaca' plus svijet slika i spotova Lane Letović Perčin iz spota „Teška slova“ i Anisa Galijatovića iz spota „Kap“! Jedva čekamo da se brzo vidimo i na koncertu uživoooooooo!!!“
 
Kišna Ivanka i Mrle zahvaljuju Ministarstvu kulture i medija RH koje je pomoglo prilikom realizacije ovog snimanja te posebno Robertu Imbrišiću na uredničkoj i tehničkoj podršci.

Nakon live emitiranja moći ćete pogledati snimku koncerta na kanalu Dallas Recordsa od 15 sati.