Preskočite na glavni sadržaj

Karas Art Hub

Karas Art Hub
Platforma 'Karas Art Hub' osmišljena je u svrhu razvijanja različitih pristupa prikazivanja, doživljaja i obrade umjetničkih djela prikazanih javnosti u zagrebačkoj Galeriji Karas, koja se publici predstavlja digitalnim sadržajima na web platformi galerije, uključujući 360° snimke postava i video minijature. 
Zamišljena kao kolaborativni projekt, u realizaciji pojedinih KAH elemenata sudjeluju izlagači u Karasu, Marija Kamber kao voditeljica projekta i moderatorica sadržaja te Vanja Babić u osmišljanju i produkciji kratkih video formata videa koji proširuju razumijevanje umjetničkog procesa.
 
Ove godine, KAH-om su obuhvaćene četiri izložbe: jedna s kraja 2021. godine i tri iz prvog izložbenog ciklusa u 2022. godini:
Teuta Gatolin, Priručnik za radikalnu empatiju
Mia Maraković, Crnilo
Luka Tomić, +Sicanje+
te nadolazeća izložba umjetnice Lucije Krizman, Master of Voids, koja se zagrebačkoj publici predstavlja prvi puta nakon 2017. godine, od kada aktivno djeluje na umjetničkoj sceni Velike Britanije.

Aktivnosti u okviru programa održavaju se kontinuirano a mogu se pratiti na poveznicama 
www.karasarthub.eu
YouTube - Karas Art Hub
Facebook - Karas Art Hub

Program Hrvatskog društva likovnih umjetnika 'Karas Art Hub' podržava Ministarstvo kulture i medija RH putem Javnog poziva za programe razvoja novih kulturnih i edukativnih sadržaja i digitalne prilagodbe.