Preskočite na glavni sadržaj

Jutarnji treninzi u Zagrebačkom plesom centru

U ZPC-ovom programu namijenjenom profesionalnim plesnim umjetnicima i umjetnicama, kako bi razvijali vještine, razmjenjivali ideje i stjecali nova znanja i iskustva, mogu sudjelovati plesači i plesačice suvremenog plesa sa stručnim znanjem i završenim plesnim obrazovanjem te članovi i članice strukovnih udruga UPUH i Udruga profesionalnih plesnih umjetnika PULS.
vrijeme: 06.05.2024. - 29.05.2024.
mjesto: Zagreb
url: https://zagrebackiplesnicentar.hr/

Raspored za svibanj 2024.
 
6. - 10. svibnja od 10 do 11:30 / Dora Brkarić - Jeka
13. - 17.  svibnja od 10 do 11:30 / Margareta Sinković i Margareta Firinger - M&M: Zaokreni, skreni, okreni
20. - 24.  svibnja od 10 do 11:30 / Nastasja Štefanić Kralj - Spiral Fluidity
*Za najnovije obavijesti pratite mrežnu stranicu i/ ili profile ZPC-a na društvenim mrežama - Facebook i Instagram.

Uz spomenute treninge, 28. i 29. svibnja od 9 do 13 sati održavat će se besplatne radionice u sklopu 27. Festivala alternativnog kazališnog izričaja (AKC Attack). Za informacije o FAKI radionicama pratite našu web stranicu jer detalji stižu uskoro!
 
Uz gore navedene programe - svakog ponedjeljka i četvrtka, od 9 do 10 h, u sivom studiju ZPC-a održavaju se sati Dinamične hatha joge Danijela Dubičanca;  dok se sati Feldenkrais metode, plesne umjetnice i praktičarke metode, Ane Jelušić održavaju utorkom, u isto vrijeme.
 
Program je besplatan!

Mjesto je potrebno rezervirati slanjem životopisa na info@zagrebackiplesnicentar.hr, s naznakom termina za koji se prijavljuje.

Preporuča se polaženje svih termina pojedinog programa, no nije obvezno.