Preskočite na glavni sadržaj

Joj Hrvati! (Radio Cabaret)

Joj Hrvati! (Radio Cabaret)
Digitalno prilagođen audio album hit predstave 'Joj Hrvati!' autora i redatelja Ivana Đuričića, nastale u produkciji zagrebačkog kazališta 'Luda kuća', dostupan je na brojnim glazbenim platformama.
Kako je izgledao dolazak Hrvata, kako je protekao susret gradonačelnika i Nikole Tesle, kako je Zajc pisao operu Nikola Šubić Zrinski, ima li istine u uzrečici da je povijest učiteljica života, te što će se dogoditi s Hrvatima za 250 godina?
 
Odgovore ćete pronaći u ovom ludom cabaretu koji na zabavan i duhovit način vodi publiku na neočekivano putovanju u hrvatsku budućnost evocirajući hrvatsku prošlost.
 
Uz lude songove i sve ostalo što cabaret zahtijeva uputite se na putovanje od stoljeća sedmog do daleke budućnosti. Joj Hrvati!

 
Program podržava Ministarstvo kulture i medija RH putem Javnog poziva za programe razvoja novih kulturnih i edukativnih sadržaja i digitalne prilagodbe.
 
Sadržaj je dostupan na poveznicama: YouTubeDeezerSpotifyApple MusicAmazon.
 
Album je i dio aplikacija Facebook, Instagram, iTunes, Tik Tok i Snapchat, a dostupan je i na platformama Resso, Soundtrack by Twitch, Pandora, Tidal, iHeartRadio, ClaroMusica, Saavn, Boomplay (beta), Anghami, KKBox, NetEase, Tencent, Triller (beta), Yandex Music (beta) i MediaNet.