Preskočite na glavni sadržaj

Javni poziv za E-ROUTES umjetničke rezidencije (Rok: 15.12.2023.)

U okviru E-ROUTES projektnih aktivnosti objavljen je otvoreni poziv za E-ROUTES In-Residency Program. Ovaj program namijenjen je suvremenim autorima, piscima, umjetnicima i kreativnim pojedincima općenito te im pruža priliku za mjesec dana boravka u odabranoj državi partnera (Hrvatska, Italija ili Srbija) s ciljem stvaranja novih kreativnih putopisnih sadržaja. 
vrijeme: 16.11.2023. - 15.12.2023.
url: https://e-routes.eu/

Realizacija programa planirana je u prvoj polovici 2024. godine, a troškove pokriva projekt E-ROUTES.

Više informacija o programu i online obrazac za prijavu dostupni su na mrežnoj stranici projekta: https://e-routes.eu/open-call-e-routes-in-residency-program/

Prijave su otvorene do 15. prosinca 2023. 

Voditelj projekta je Bibliotekarsko društvo Srbije, a kao partneri se uz ICARUS HR pridružuju Narodna i sveučilišna knjižnica iz Ljubljane i i UNINA-Centro MUSA (Musei delle Scienze Agrarie) Sveučilišta Federico II iz Napulja. Pridruženi partneri na projektu su Knjižnica Matice srpske (Srbija), Knjižnica i čitaonica Grada Preloga (Hrvatska) i ICARUS Italija.

Projekt je financiran sredstvima Kreativne Europe Europske unije te sufinanciran od Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

ICARUS Hrvatska