Preskočite na glavni sadržaj

Jane's Walk šetnje u Zagrebu

Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke već tradicionalno u svibnju za građane organizira čitav niz šetnji širom grada, a u okviru globalnog projekta Jane’s Walk. 
vrijeme: 06.05.2022. - 29.05.2022.
mjesto: Zagreb
url: https://mapiranjetresnjevke.com/aktivnosti-g/janes-walk/
Projekt Mapiranje Trešnjevke se preko Centra za kulturu Trešnjevka 2015. godine priključio mreži gradova uključenih u projekt Jane’s Walk sa središtem u Torontu u Kanadi – U travnju/svibnju 2019. godine u projektu sudjeluje 355 gradova iz 56 zemalja sa šest kontinenata!  Jane’s Walk šetnje su besplatne lokalno organizirane šetnje tokom kojih se ljudi skupljaju radi zajedničkog istraživanja, razgovora i uživanja u svojim kvartovima. Centar za kulturu Trešnjevka je postao lokalni organizator Jane’s Walk šetnji ne samo za Trešnjevku već i za čitav Zagreb.

Ove godine Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke pripremili su čak 15 šetnji na različitim dijelovima grada, uz voditelje koji su ih osmislili posebno za ovu priliku. Upoznati svoj grad na neformalan način, pri tome puno saznati, razvijati zdravu naviku hodanja, družiti se, razgovarati sa sugrađanima, sve to je cilj ovih otkačenih i već prepoznatih istraživanja grada. 

Sve su šetnje besplatne, a prijave nisu potrebne.
Raspored šetnji