Preskočite na glavni sadržaj

Izvedba 'Neodredivo pitanje', CO2...par umjetnika: Nikolina Pristaš i Goran Sergej Pristaš

U okviru 9. Međunarodne konferencije o odrastu u Zagrebu pod nazivom 'Planet, ljudi, briga: to se zove odrast!' održat će se performans/instalacija Neodredivo pitanje, umjetničke formacije CO2… par umjetnika, Nikoline Pristaš i Gorana Sergeja Pristaša, u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu od 30. kolovoza do 2. rujna te 5. i 6. rujna u tri termina dnevno, u 17, 19 i 21 sat.
vrijeme: 30.08.2023. - 06.09.2023.
mjesto: Zagreb

Pozvani da predlože projekt za 2023. i zamisle budućnost, CO2 se odlučuje na okret: umjesto predviđanja budućnosti, pokušavaju se vratiti u povijesne trenutke izražavanja kolektivne volje… do mitskih trenutaka neizvjesnosti… do žamora neodređenih prošlosti.
 
Izvedba Neodredivo pitanje ima dva segmenta: "Prekinuti mit" te "I nazvaše ih otiscima", a zagrebačke izvedbe objedinjuju ova dva segmenta. Neodredivo pitanje nastaje u suradnji: Gorana Sergeja Pristaša (dramaturgija), Nikoline Pristaš (izvedba), Hrvoslave Brkušić (video), Marka Tadića (animacija), Hrvoja Nikšića (zvuk), Alana Vukelića (ekran) i Silvija Vujičića (kostim).

Više: Neodredivo pitanje :: Muzej Suvremene Umjetnosti, Zagreb (msu.hr)