Preskočite na glavni sadržaj

Izložba radova studenata zagrebačkog ALU-a gostuje u Varaždinu

Kolektivna izložba studentica i studenata Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu pod nazivom 'Perspektive budućnosti' otvara se u petak 26. travnja u 19 sati u Galeriji HDLU Varaždin.
vrijeme: 26.04.2024. - 18.05.2024.
mjesto: Varaždin
url: https://hdlu-varazdin.hr/

PERSPEKTIVE BUDUĆNOSTI

Izložba studenata i studentica Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu pod nazivom „Perspektive budućnosti“ donosi svježe i inovativne umjetničke pristupe razmišljanju o umjetnosti.
Svaki od radova, bilo da su izrađeni klasičnim tehnikama s modernim obratima ili kroz inovativne medije i forme, nudi jedinstvenu perspektivu na svijet. Studentice i studenti
nastavničkog, grafičkog, kiparskog i slikarskog odsjeka, kao i odsjeka za animirani film i nove medije te odsjeka za konzerviranje i restauriranje umjetnina, ne samo da dijele svoje vizije, već aktivno pozivaju publiku na dijalog i refleksiju o temama koje smatraju relevantnima, te o izazovima koji oblikuju kako njihov tako i naš svakodnevni život.

Popis izlagača: Ljubica Golubić, Helena Birin, Leonardo Losciale, Juraj Mihalke, Ada-Nela Peharda, Monika Miloševski, Luka Domladovac, Karlo Krekić, Sara Knežević i Josip Simon.

Izložba će se moći pogledati do 18. svibnja 2024. godine.