Preskočite na glavni sadržaj

Izložba Petra Sabola i svečana dodjela nagrade Velebitska degenija

Ususret svečanoj dodjeli nagrade Velebitska degenija održat će se otvorenje izložbe fotografa Petra Sabola - u četvrtak 18. travnja u 17 sati u velikoj dvorani Novinarskog doma u Zagrebu. Dodjela nagrada Velebitska degenija uslijedit će u ponedjeljak 22. travnja. Nagrade se dodjeljuju novinarima (m/ž) i fotoreporterima (m/ž) za najbolje objavljene autorske radove i fotografiju o zaštiti okoliša.
vrijeme: 18.04.2024. -
mjesto: Zagreb
url: http://www.hnd.hr

Radovi Petra Sabola>>>
 
Dodjela nagrada Velebitska degenija održat će se u ponedjeljak 22. travnja u Novinarskom domu u 12 sati u Pekovčevoj 2 u Zagrebu
 
Svečanu dodjelu nagrada uveličat će nastup gitarskog dua Divna i Ivan Šimatović, a vidljivosti nagrađenih radova možete doprinijeti i sami objavama sa svečanosti na društvenim mrežama te dijeljenjem vijesti o dobitnicima s profila Hrvatskog novinarskog društva.

Ove godine članovi Ocjenjivačkog suda su bili: Robert Kakarigi (predsjednik, fotograf, novinar i znanstvenik), Silva Celebrini (potpredsjednica Zbora novinara za okoliš Hrvatskog novinarskog društva i bivša radijska novinarka), Lidija Komes (bivša predsjednica Zbora novinara za okoliš Hrvatskog novinarskog društva i bivša radijska novinarka), Mirko Janković (novinar časopisa Sensa, član Zbora novinara za okoliš Hrvatskog novinarskog društva), Marina Bujan (novinarka HINE i članica Zbora novinara za okoliš Hrvatskog novinarskog društva), Mato Barišić (urednik emisije Provjereno Nova TV) i izvanredna profesorica Sandra Hudina (Prirodoslovno-matematički fakultet, Biološki odsjek, pomoćnica za znanost, međunarodnu suradnju i provedbu bolonjskog procesa).