Preskočite na glavni sadržaj

Izložba i promocija fanzina u karlovačkom Urbanom parku HD

Savez udruga Kaoperativa u subotu, 24. srpnja 2021. od 16 sati, organizira izložbu Nastje Kljaić i Lucije Krašić, neformalnu radionicu i promociju zine-a 'Cure za Cure'. 
vrijeme: 24.07.2021. -
mjesto: Karlovac

Od 16:00 u Urbanom Parku bit će postavljena Pop-up izložba Nastje Kljaić i Lucije Krašić. Izložbu čine izabrani radovi iz opusa mladih uličnih umjetnica koji kao zajednički nazivnik nose naglasak na DIY upcycle-recycle kulturi i komentiranju tema kao što su konzumerizam, pop kultura,ekološka osviještenost, masovna produkcija, šovinizam, nasilje i netolerancija.

Posjetitelji izložbe će moći sudjelovati i u radionici izrade DIY naljepnica i manjih gerilskih umjetničkih intervencija.

Autorice izložbe također su autorice zine-a „Cure za cure” koji služi kao svojevrstan zbornik radova lokalnih ženskih autorica u područjima likovne umjetnosti, književnosti, fotografije i filma.
U izradi fanzina sudjelovale su (u kontekstu autorica) Lucija Češkić, Alenka Mance, Anamarija Podrebarac, Aleksandra Podrebarac, Ivana Francisković Olrom, Sanja Graša, Marija Skočibušić, Maša Borović, Galina Bubnova i  Anđela Žapčić. Svoj primjerak fanzina možete besplatno preuzeti na licu mjesta.