Preskočite na glavni sadržaj

Izložba i predstavljanje strip albuma Davora Šunka

U sklopu ovogodišnjeg, šesnaestog izdanja 'Animiranog Šibenika', u subotu, 26. studenoga, bit će predstavljena izložba i strip album Davora Šunka 'Bez brkova'. 
vrijeme: 26.11.2022. -
mjesto: Šibenik
U subotu, 26. studenog, u 19 sati, u Studiju galerije Sv. Krševan (ex Galerija Matija), otvara se, a ujedno i zatvara izložba istoimenog stripa “Bez brkova”, plodnog i svestranog likovnog autora srednje generacije Davora Šunka. Umjesto službenog otvaranja izložbe autor će predstaviti svoj novi strip album.

Ukoliko vas zanima kroz što sve prolazi Mika bauštelac, rođen bez ijedne dlake, kada mu se rodi sin sa brkovima, i kako završava ovaj striptriptih ovo je izložba za vas. Dođite i pogledajte ovaj tragikomični noir apsurda, a i ono što je možda i bitnije dođite čuti priče koje se kriju iza toga.
 
Kao uvertira u ovu izložbu, Davor Šunk održati će u Benkovcu dvodnevnu strip radionicu “Pasica” u četvrtak 24. od 17 do 19 sati i petak 25. studenog u isto vrijeme, u Kaštelu Benković. Radionica je namijenjena onima koji kroz taj medij popularne kulture žele izraziti svoju kreativnost i naučiti kako ispričati priču kroz nekoliko sličica u nizu, te pritom upoznati forme stripa i načine crtanja. 
Opširnije