Preskočite na glavni sadržaj

Izložba fotografija 'Ulicama svijeta' Krešimira Brkovića

Izložba fotografija 'Ulicama svijeta' autora Krešimira Brkovića može se razgledati u prostoru Centra za kulturu POU Zagreb do 8. listopada 2022.
vrijeme: 17.09.2022. - 08.10.2022.
mjesto: Zagrteb
url: https://www.pou.hr/

"Zadnjih petnaest godina bavim se fotografijom, od koje me najviše zanima ulična fotografija, u crno bijeloj izvedbi. Po završetku programa osposobljavanja za Fotografa različitih tehnika u Pučkom otvorenom učilištu Zagreb, početno amatersko bavljenje fotografijom preraslo je u moju profesiju. Fotografiju sam zavolio jer na taj način možemo zamrznuti trenutak, emociju i događaj čineći ih vječnim. Ovo je moja prva izložba, kojom bih vam htio približiti svoj način gledanja na svijet. Nadam se da ću u tome uspjeti, makar jednim malim dijelom. Posebno se zahvaljujem nastavniku fotografije, Branimiru Butkoviću, na znanju koje je podijelio s nama polaznicima, na strpljenju u poučavanju i na njegovoj zaraznoj ljubavi prema fotografiji."
 
Krešimir Brković
 
Izložba se može razgledati od ponedjeljka do petka od 9:00 do 20:00 sati i subotom od 9:00 do 14:00 sati, u razdoblju od 17.9.-8.10.2022.
 
Izložba se realizira u sklopu foto kluba Pučko, uz potporu Grada Zagreba.