Preskočite na glavni sadržaj

Izgradnja demenciji prijateljskih narodnih knjižnica: teorijske i praktične pretpostavke

Osječki Filozofski fakultet 3. i 14. listopada organizira besplatnu stručnu edukaciju za knjižničare i studente informacijskih znanosti, ali i za sve zainteresirane dionike iz lokalne zajednice (članove obitelji i osobe koje se skrbe o osobama s demencijom).
vrijeme: 03.10.2022. - 14.10.2022.
mjesto: Osijek / online
url: https://www.ffos.unios.hr/

Sudionici će imati priliku čuti stručnjake koji se bave Alzheimerovom bolešću i drugim vrstama demencije s raznih stajališta (medicina, pravo, socijalna skrb, psihologija, komunikologija, informacijske znanosti).
 
Edukacija se organizira u okviru znanstvenog projekta „Izgradnja demenciji prijateljskih narodnih knjižnica: teorijske i praktične pretpostavke“ (https://demencija-pnk.ffos.hr/), a izlaganja će se prenositi i putem Zooma. Iznimka je biblioterapijska radionica koja neće biti dostupna udaljenim sudionicima (koji prate program preko Zoma). 
 
Budući da je broj mjesta ograničen molimo Vas da se prijavite na način da ispunite prijavni obrazac (https://tinyurl.com/3jb93u37).
 
Edukacija se održava na hrvatskom jeziku, a svi će sudionici dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Izgradnja demenciji prijateljskih narodnih knjižnica: teorijske i praktične pretpostavke - Filozofski fakultet Osijek (unios.hr)