Preskočite na glavni sadržaj

INmusic festival #16

INmusic festival #16
Najveći hrvatski open-air festival i jedan od 20 najboljih u svijetu prema prestižnom britanskom časopisu New Musical Express ove godine slavi 18 godina postojanja, a organizatori najavljuju da je sve spremno za 16. izdanje INmusic festivala, koji će se održati od 24. do 26. lipnja na zagrebačkom Jarunu.
vrijeme: 24.06.2024. - 26.06.2024.
mjesto: Zagreb
url: https://www.inmusicfestival.com/

Festivalski kamp otvara se 21. lipnja u podne, a brojni kamperi iz cijelog svijeta polako pristižu. Vrata festivala otvaraju se u ponedjeljak, 24. lipnja u 16:30 sati, kao i sve preostale festivalske dane. Ove godine festival nudi još bogatiji i raznolikiji program s brojnim poznatim imenima domaće i međunarodne scene. Prvi dan festivala nas očekuje poseban dvosatni nastup fantastičnih The National, a uz njih će dan uveličati Viagra Boys, The Gaslight Anthem, Sleaford Mods i brojni drugi izvođači. Headlineri drugog dana INmusic festivala #16, 25. lipnja, su veličanstveni Hozier i Paolo Nutini, a prije njih će odličnu energiju na festival donijeti bendovi Dogstar, Gossip, Sprints uz mnoge druge. Treći dan INmusic festivala donosi premijerni nastup legendarnih The Smashing Pumpkins, a osim njih će Röyksopp, Bombay Bicycle Club, Squid i brojni drugi uveličati posljednji festivalski dan. Detaljan program i cjelovita festivalska satnica dostupni su putem linka: bit.ly/INmusic_festival_16-Program
 
RSC Jarun je proglašen pješačkom zonom te nije dozvoljen ulazak vozila u njegov perimetar, pa organizacija festivala poziva sve posjetitelje da na INmusic dođu javnim prijevozom. U suradnji sa Sektorom za promet Gradskog ureda za mjesnu samoupravu, promet, civilnu zaštitu i sigurnost, ZET autobusi će prometovati od okretišta Ljubljanica, na Jarun dolazi na ulaz Hrgovići, potom kruži Jarunom i ostavlja publiku ispred festivalske lokacije te se bus vraća prema okretištu Ljubljanica i napušta Jarun na izlazu Hrgovići. Autobus će voziti svakih 15 minuta u razdoblju od 15:00 sati do 05:00 sati svaki festivalski dan, čime će svim posjetiteljima biti omogućen povratak s festivala korištenjem javnog prijevoza. U blizini festivalskog ulaza postavljen je veliki broj novih vezišta za bicikle posjetitelja, a više informacija o sigurnosnim ograničenjima možete pronaći na službenim stranicama INmusic festivala.
 
Replika Teslinog tornja izgrađena 2016. godine i ove godine će biti atrakcija tijekom sva tri dana održavanja festivala uz odličan VJ program. Publika će i ove godine moći uživati u Šumi Striborovoj, Silent partyju, Minikultura stageu i karaokama, a za najmlađe su osigurane likovne radionice.
 
Trodnevne festivalske ulaznice za INmusic festival #16 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od samo 109 EUR (+ troškovi transakcije) te u Dirty Old Shopu (Tratinska 34, Zagreb) po cijeni od 109 EUR, dok su sedmodnevne kamperske ulaznice za samo 49 EUR (+ troškovi transakcije) dostupne isključivo putem službenog festivalskog webshopa. U prodaji je i ograničeni broj jednodnevnih ulaznica za 16. izdanje najvećeg hrvatskog open-air festivala i dostupan isključivo putem službenog festivalskog webshopa.