Preskočite na glavni sadržaj

Indirekt - music & art festival 2023.

Ovogodišnji Indirekt - music & art festival održat će se po posljednji put u ovom formatu i na ovoj lokaciji. I ove godine slavit će ljepotu neotkrivenih talenata od 9. do 10. lipnja, u intimnom okruženju kampa Veli Jože, svega par metara od mora s pogledom na najstariji svjetionik na Jadranu.
vrijeme: 09.06.2023. - 10.06.2023.
mjesto: Umag
url: https://www.facebook.com/indirektfestival/

Ovaj mali boutique festival krije mnoge tajne i iznenađenja te više od desetljeće pažljivim odabirom oduševljava publiku jedinstvenom atmosferom i trenucima koji su toliko čarobni da ih želite zadržati za sebe.
 
Često nazivan „showcase prije showcasea“ iz godine u godinu otkriva najbolje skrivene regionalne tajne, stoga ne propustite biti jedan od onih koji će se na prvo slušanje zaljubiti u: Yovann., Makonnen, Propeller Sky, Borben Dallas & his Filipino Cupids, IDEM…
 
Od samog početka koncept festivala je, poput savudrijskog svjetionika, obasjati put mladim umjetnicima, biti im odskočna daska i plasirati ih na veliku scenu. Savršeni dokaz tome je Dunja Ercegović, koja je prije 10 godina kao Lovely Quinces sramežljivo zakoračila na pozornicu Indirekta, a ove se godine vraća kao višestruko nagrađivana Bad Daughter. Već tjedan dana nakon Umaga, Bad Daughter vraća se u Istru jer otvara za Florence + the Machine u pulskoj areni. Ne možemo biti ponosniji.
 
Gotovo sličan je glazbeni put i Ivana Grobenskog, koji je sa svojim teenagerskim bendom Lolita nastupao na prvom izdanju Indirekta, dok će ove godine posjetitelji  imati prilike čuti skladbe s njegovog novog albuma koji je poharao regionalne top ljestvice.
 
Njima uz bok, uz pomno odabrane nepoznate izvođače, najavili smo i one čije ćete pjesme pjevati uglas; Pips, Chips & Videoclips, bend s 30 godina staža i bezbroj hitova u karijeri koji su napokon, nakon 10 godina najavili i novi album…
 
Ovogodišnji lineup čini i odličan pulski kolektiv Music After Dinner nadaleko poznat po odličnim nastupima na posebnim lokacijama.

Tickets for Indirekt - Music&Art; Festival, Umag (Savudrija), Umag | Friday, 09.06.2023., 20:00h | Entrio.hr