Preskočite na glavni sadržaj

'Igrom kroz knjigu: Zaljubljena minuta' na Jarunu

Srednja Europa za mlade – Biblioteka Sezam u subotu, 9. srpnja, od 10 do 11,30 sati na Jarunu provodi književni program, radionicu i igraonicu 'Igrom kroz knjigu: Zaljubljena minuta'.
vrijeme: 09.07.2022. -
mjesto: Zagreb
url: https://srednja-europa.hr/

Kako spojiti knjigu i igru u prirodi pokazat će program u kojem sudjeluju Aleksandra Vitez, Latica Vitez i Srednja Europa za mlade.
 
Riječi i slike u knjizi pjesama za djecu Zaljubljena minuta, autorice Aleksandre Vitez i ilustratora Ivana Viteza, namijenjene su djeci predškolske i rane školske dobi sa željom da im se na razumljiv, jednostavan, topao i maštovit način govori o lijepim stvarima koje ih okružuju.
 
Temelj je to programa u kojemu će se na livadi Jezera Jarun čitati pjesme za djecu, provoditi radionica pisanja poezije, radionica action painting-a puhanjem kroz slamke i korištenjem tkanina, oslikavat će se staklena srca, crtati spužvom i pisati pisma nekome tko nam je drag.
 
Djecu očekuju i društvene igre i igre na otvorenom.
 
Program je namijenjen djeci od 4 do 14 godina (manja djeca, roditelji, bake, djedovi i ostali u pratnji su dobrodošli). Prijave nisu potrebne.
 
Program je sufinanciran sredstvima Grada Zagreba - Program javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2022. godinu.
 
Za više informacija o događanju i lokaciji posjetite www.sezam.hr.