Preskočite na glavni sadržaj

Hrvatsko-austrijsko društvo Zagreb slavi 30. obljetnicu osnutka

Međunarodna konferencija 'Sinergija kulture i gospodarstva Republike Hrvatske i Republike Austrije' započela je 19. svibnja u Zagrebu, u dvorani Hrvatskog društva skladatelja. Konferencija ima za cilj obilježiti 30. godišnjicu osnutka Hrvatsko-austrijskog društva Zagreb i 30. godišnjicu uspostave diplomatskih odnosa između Hrvatske i Austrije.
vrijeme: 19.05.2022. - 21.05.2022.
mjesto: Zagreb
url: https://www.facebook.com/Hrvatsko-austrijsko-dru%C5%A1tvo-Zagreb-108071727781175/
Cjelokupan događaj traje dva dana, a trećega je predviđena dodjela nagrada i priznanja za doprinos razvoju odnosa između Austrije i Hrvatske. 
Događaju će nazočiti Nj. E. dr. iur. Josef Markus Wuketich, veleposlanik Republike Austrije u Hrvatskoj, uz brojne druge stručnjake i znanstvenike iz područja kulture, umjetnosti, diplomacije, ekonomije, arhitekture i povijesti. 
Osiguran je i glazbeni program Glazbeni intermezzo koji će uprizoriti učenici Glazbene škole Blagoja Berse tijekom oba dana, a trećega će dana nastupati i Luciano Batinić, nacionalni prvak opere HNK-a, sopranistica Antonija Žarković te učenici puhačkog orkestra Musikschule St. Stefan im Rosental. 
Programska knjižica→