Preskočite na glavni sadržaj

Glazbene radionice na Rock akademiji

Tijekom zimskih praznika Rock akademija organizira radionice sviranja i pjevanja za sve uzraste. U tijeku su prijave na glazbene radionice koje organizira Rock akademija pod nazivom Zimski Rockland. Tijekom zimskih praznika, od 3. do 5. siječnja, na adresi Park Ribnjak 1 održat će se radionice za sve zainteresirane neovisno o dobi i predznanju.
vrijeme: 03.01.2024. - 05.01.2024.
prijava: 2.1.2024.
mjesto: Zagreb
url: https://rock-akademija.hr/

Na ovaj način polaznici radionica mogu naučiti prve vještine u sviranju ili pjevanju i zabaviti se tijekom zimskog raspusta.
 
U ponudi su radionice pjevanja, bubnjeva, gitare, klavira i elektroničke glazbe. Broj mjesta na pojedinoj radionici je ograničen. Prijave za sve radionice su u tijeku i traju do 2. siječnja. Voditelji radionica iskusni su glazbenici i nastavnici Rock akademije.
 
Više informacija o radionicama i prijavama pročitajte ovdje: https://rockakademija.hr/programi/zimski-rockland/.
 
Osim ovih radionica, zainteresirani kandidati mogu upisati i kratak uvodni tečaj u trajanju od 3 sata pojedinačne nastave.
 
Rock akademija djeluje već 30 godina i provodi programe tečajeva, osnovne i srednje glazbene škole za popularnu i jazz glazbu za sve uzraste. Rock akademiju su završili mnogi poznati mladi glazbenici, kao npr. Antonela Đinđić, Irena Žilić, Sara Renar, Kim Verson, Ivana Picek, Vanda Winter i mnogi drugi https://rock-akademija.hr/o-nama/bivsi-ucenici/.