Preskočite na glavni sadržaj

Film 'Kruh' Stanke Gjurić na festivalu u Londonu

Kratkometražni film Stanke Gjurić 'Kruh' ušao je u službenu selekciju filmskog festivala 'Lift Off' u Velikoj Britaniji. Riječ je o filmu koji u osnovi propituje naš odnos prema hrani, iako govori o neobičnom putovanju jednog kruha, od pekare do ulice i dalje.
vrijeme: 11.03.2022. -
url: https://liftoff.network/london-lift-off-film-festival/

Lift-Off Global Network se nalazi u jednom od najpoznatijih filmskih studija na planeti. Njihovo sjedište u studiju Pinewood u Velikoj Britaniji u središtu je filmske industrije.
 
Pripovijedanje može promijeniti svijet. Sjajne priče mogu promijeniti svijet na bolje. Njihova je misija pronaći i podržati najbolje nove glasove na planeti.
 
Globalno filmsko tržište zaglibilo je u složenosti i buci. Glasovi koji se pojavljuju neizbježno se gube, a njihove velike priče nestaju.
 
Svake godine Lift-Off Globalna mreža filmskih festivala prikazuje stotine nevjerojatnih filmova različitih umjetnika s ogromnim talentom koji zaslužuju priznanje. Tijekom cijele godine nastoji se otkriti i objaviti najbolje iz te grupe talenata i tim filmašima dati priznanje koje zaslužuju.