Preskočite na glavni sadržaj

Festival Zvečka 12. i 13. srpnja u Rijeci

Još nas samo nekoliko dana dijeli od prvog koncertnog vikenda ovogodišnje Zvečke, koja će nizom atraktivnih nastupa osvježiti vruće riječke ljetne večeri. Riječka Zvečka i u 2024. nudi seriju koncerata koji se održavaju na već poznatoj lokaciji, vanjskom terenu Boćarskog doma Podvežica u ulici Franje Matkovića 1a.
vrijeme: 12.07.2024. - 13.07.2024.
mjesto: Rijeka
url: https://www.facebook.com/rijeckazvecka01/

Neno Belan & Fiumens penju se za Zvečkinu pozornicu u petak, 12. srpnja, u sklopu velike ljetne turneje i s niskom vječnih hitova uz koje su odrasle brojne generacije. Istu večer slušamo i koncertno jedan od najtraženijih hrvatskih bendova, uvijek tematski provokativne i scenski atraktivne Pips, Chips & Videoclips te pulsku Nolu, koja već 30 godina kroz pjesme prepričava svoju ljubavno-životnu priču i po vlastitom priznanju, u tome sada uživaju više nego ikad!
 
Subota, 13. srpnja, u znaku je žestokih i beskompromisnih svirki, jer će se na pozornici naći rock propovjednik Goran Bare, praćen svojim vjernim Majkama s kojima neumorno ispisuje povijest rock glazbe ovih prostora, ča metalci Po' Metra Crijeva koji u svom jedinstvenom glazbenom amalgamu spajaju višeglasno pjevanje, gitare, syntheve, bubnjeve i sopile, te dinamična riječka četvorka One Possible Option koja će upravo na Zvečki kroz još jedan adrenalinom nabijen nastup premijerno predstaviti svoj novi album "Eter"!
 
Dnevne ulaznice dostupne su u pretprodaji u sustavu Entrio i Dallas Music Shopu po cijeni od 20 eura, dok će na dan održavanja koncerata cijena iznositi 25 eura.
 
Dostupne su već i ulaznice za drugi koncertni vikend 23. i 24. kolovoza, kada će Zvečkinom pozornicom prodefilirati Buč Kesidi, Letu Štuke, Savršeni Marginalci, M.O.R.T., IDEM i Ministranti.