Preskočite na glavni sadržaj

Festival Ovca u kutiji 2023. u ožujku u Novoj Gradišci

Festival slikovnice Ovca u kutiji 2023. započet će u Novoj Gradiški gdje će se od 28. do 30. ožujka vrtićkoj i osnovnoškolskoj djeci predstaviti pisci, ilustratori, putopisci i glazbenici. 
vrijeme: 28.03.2023. - 30.03.2023.
mjesto: Nova Gradiška
Bit će to trodnevni praznik posvećen slikovnicama u okviru kojeg će biti otvorena izložba ilustracija Branke Hollingsworth Nare NACRTAJ MI PRIČU, održano putopisno predavanje i predstavljena istoimena putopisna slikovnica DJECA KURDISTANA Damira Vujnovca te književno-glazbeni performans MOJA AFRIKA na kojem će nastupiti Ana Đokić i Abi Seydi. Djeci osnovnih škola svoje slikovnice predstavit će Danijela Pavlek, Irena Zelena i Branka Hollingsworth, dok će vrtićancima slikovnice čitati Vjeruška Štivić, Danijela Pavlek i Ana Đokić.

Program SLIKOVNICA U KAMIŠIBAI KAZALIŠTU Nikoline Manojlović Vračar namijenjen je djeci u mjestima u okolici Nove Gradiške.

Festival slikovnice OVCA U KUTIJI, Nova Gradiška 2023. održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, POUMAR Nova Gradiška, ZANE i Kazališnog Epicentra. Organizatori: Kreativna mreža,Knjiga u centru, POUMAR.
 
O programu više pročitajte na Facebook stranici Festival slikovnice OVCA U KUTIJI