Preskočite na glavni sadržaj

Festival 'Mudri brk' u Jelsi

Prvo izdanje glazbenog festivala Mudri Brk održat će se 29. i 30. srpnja u Jelsi na otoku Hvaru, a organizira ga istoimena diskografska kuća, dom izvođača kao što su Irena Žilić, Valentino Bošković, Miriiam, Tidal Pull, Ministranti itd., u suradnji s Udrugom za promicanje kulture "Jelsa", TZ Jelsa i Općinom Jelsa.
vrijeme: 29.07.2022. - 30.07.2022.
mjesto: Jelsa
U petak, 29. srpnja, u Ljetnom kinu će nastupiti DJ Svemir s početkom u 21 sat, The Splitters na pozornicu stižu u 21:30, Irena Žilić će pred jelšanskom publikom zasvirati u 22:45, dok će Kopito točno u ponoć krenuti sa svirkom. Večer će zaključiti DJ Svemir, a zabava će se onda prebaciti u klub Villa Verde, gdje će Boo Dale puštati glazbu od 2 do 4. DJ Borovich, KLFM ekipa i Mudri Brk selection će od 13 do 19 sati birati najveće hitove u Zen Beach Baru u uvali Zenčišće blizu Jelse.

Dan kasnije, 30. srpnja, večer otvara DJ Čemer u 21 sat, dok će Miriiam započeti svirku u 21:30. Marshmallow Notebooks nastupa u 22:45 sati, dok će Neon Wife na pozornicu doći u ponoć. Večer će zaključiti žestoki Ministranti, a njihov koncert kreće u 1 sat. Nakon njih program se seli u Villa Verde, gdje će publiku zabavljati Banana Zvuk do ranih jutarnjih sati. Zenčišće beach DJ set u istoj postavi kao dan ranije zabavljat će publiku od 13 do 19 sati, a na istoj lokaciji bit će organizirane ekološke radionice te čišćenje plaže.

Facebook-događanje