Preskočite na glavni sadržaj

Festival dječje knjige ‘Uberi priču’ i ovoga rujna u Koprivnici

I ove godine u Koprivnici će se održati Festival dječje knjige 'Uberi priču' i razveseliti djecu pričama i zabavom u Gradskom parku. Uz sada već dobro znanu gošću, animatoricu i spisateljicu Nikolinu Manojlović Vračar, u programu će sudjelovati i pisci za djecu Sanja Lovrenčić, Ana Dobričić i Igor Rajki. Festival će se održati u Gradskom parku u subotu, 16. rujna, s početkom u 11 sati, a u slučaju kiše održat će se u Stručno znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice 'Fran Galović'.
vrijeme: 16.09.2023. -
mjesto: Koprivnica
url: https://www.knjiznica-koprivnica.hr/

Gosti će tom prilikom predstaviti svoje slikovnice 'Slova za svakoga', 'Snovonoša' i 'Čarobne naočale' koje će djeca kasnije moći i ubrati s krošanja stabala te ponijeti kući.
 
Broj sudionika je ograničen. Sudjelovati mogu djeca predškolske i rane osnovnoškolske dobi, a za sudjelovanje obavezne su prijave u Dječjem odjelu Knjižnice do 15.9.2023. ili pozivom na broj (048) 622 363 – kućni 105 i 106.
 
Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica ovu manifestaciju provodi u suradnji s nakladničkom kućom „Mala zvona“ iz Zagreba. Radi se o autorskom projektu književnice Sanje Lovrenčić koji se održava u kontinuitetu od 2005. u Zagreb, a u Koprivnici od 2008. godine.