Preskočite na glavni sadržaj

Europa za kulturni, kreativni i AV sektor

Hrvatski Desk Kreativne Europe – uredi MEDIA i Kultura, organiziraju zajedničko online događanje pod nazivom 'Europa za kreativni, kulturni i AV sektor', koje će se održati u utorak, 29. studenog, u 10 sati.
vrijeme: 29.11.2022. -
url: https://deskkultura.hr/

Na zajedničkom događanju Kultura & MEDIA deska bit će predstavljeni rezultati hrvatskih korisnika programa Kreativna Europa u razdoblju od 2014. godine do danas. U drugom dijelu događanja, sudjelovat će predstavnik Europskog investicijskog fonda (EIF) koji će sudionike upoznati s mogućnostima i osnovnim informacijama o djelovanju te institucije u kontekstu kreativnog, kulturnog i AV sektora.

EIF je europska institucija čija je glavna zadaća ekonomska podrška stvaranju, rastu i razvoju malih i srednjih poduzeća, a osnovana je 1993. godine temeljem prijedloga donesenog na Europskom vijeću u Edinburgu u prosincu 1992. godine. 
 
Za sudjelovanje na online događanju potrebno je ispuniti PRIJAVU, a link za sudjelovanje će biti dostavljen neposredno prije samog događanja. 
 
PROGRAM 

10:00 – 10:10     Pozdravna riječ
10:10 – 10:35     Hrvatska u Kreativnoj Europi - potprogram MEDIA
                               / Martina Petrović, MEDIA Desk /
10:35 – 11:00     Hrvatska u Kreativnoj Europi – potprogram Kultura
                               / Anera Stopfer, Desk Kultura /
11:00 – 11:45     Što Europski investicijski fond znači za kreativni, kulturni i AV sektor? [izlaganje na engleskom jeziku]
                             / Jorge Jorge Sanz, Mandate Development Officer / TBC