Preskočite na glavni sadržaj

Edukativne video radionice

U razdoblju od 5. listopada do druge polovice prosinca Udruga Amazonas, u suradnji s Blank_filmskim inkubatorom, provodi ciklus interaktivnih video radionica u okviru projekta 'Edukativne video radionice' te poziva sve zainteresirane u dobi od 18 do 30 godina da se besplatno uključe u radionice te nauče korisnu vještinu snimanja kratkih filmova.
vrijeme: 05.10.2021. -
url: https://www.facebook.com/Blank.filmskiinkubator/

Prva radionica održat će se u prostorijama Udruge Amazonas (Ljubljanica 7) u utorak 05.10. u 17:30 sati. Sastojat će se od kratkog upoznavanja polaznika i polaznica, upoznavanja s detaljima projekta te s glavnim ciljevima projekta. Polaznici i polaznice bit će podijeljeni u parove te će se odlučiti za jednu od tema za kratki video film.

U drugoj polovici listopada polaznici i polaznice bit će upoznati s opcijama snimanja, rukovanja opremom te načinom obrade materijala, programima i opcijama koje mogu koristiti. Radionice će se održati u prostorijama Blank_filmskog inkubatora koji će voditi edukaciju. Termin snimanja birat će polaznici/ice u dogovoru s njima, a oprema za snimanje je osigurana.
 
Edukacija će završiti svečanim prikazom kratkih filmova svim zainteresiranima. Također, isječci će biti objavljeni i na društvenim medijima udruge.

Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac na linku: shorturl.at/jpHPX do nedjelje 26. rujna.
  
Edukativne video radionice organizira Udruga Amazonas, a financira Grad Zagreb – Gradski ured za sport i mlade.