Preskočite na glavni sadržaj

EduFest – Festival studiranja i studentskog života

Bogat i raznolik program EduFesta – Festivala studiranja i studentskog života, koji se održava u petak 20. listopada od 11 do 18 sati u predvorju kina Studentskog centra u Zagrebu, poseban naglasak stavlja na panel-diskusije o ranom razvoju karijere i važnosti ulaganja u razvoj vještina kroz cjeloživotno učenje. 
vrijeme: 20.10.2023. -
mjesto: Zagreb

Podsjetimo da je 2023. godina proglašena Europskom godinom vještina, a kao njeni važni ciljevi istaknuti su poticanje cjeloživotnog učenja, razvoj vještina relevantnih za tržište rada i ulaganje u stručno obrazovanje i usavršavanje. 

Osim bogatog popratnog programa EduFesta koji će se odvijati kroz panele i radionice, na EduFestovu obrazovnom sajmu sudjelovat će i više od trideset izlagača koji će mladima predstaviti mogućnosti za nastavak obrazovanja u Hrvatskoj i diljem svijeta, primjerice u SAD-u, Australiji, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Austriji, Njemačkoj, Italiji ili Slovačkoj. Osim visokih učilišta, posjetiteljima će se predstaviti, ministarstva, državne agencije, gradovi, veleposlanstva i kulturni centri koji svojim programima podržavaju studente i visoko obrazovanje, ali i poslodavci koji nude stipendije i stručne prakse.

Cjelokupni program EduFesta koji je namijenjen učenicima srednjih škola, studentima te njihovim roditeljima i profesorima dostupan je na https://iro.hr/edufest/.

Organizator: Institut za razvoj obrazovanja