Preskočite na glavni sadržaj

DOMOFEST – prvi kaštelanski festival domoljubnih pjesama

Povodom Dana hrvatske državnosti Gradska knjižnica Kaštela, u suorganizaciji s Osnovnom školom kneza Trpimira i pod pokroviteljstvom Grada Kaštela u petak 27. svibnja 2022. g. s početkom u 19 sati u Kino dvorani 'Sv. Juraj' u Kaštel Sućurcu organizira DOMOFEST – prvi kaštelanski festival domoljubnih pjesama na kojemu će nastupiti učenici Osnovne škole kneza Trpimira pod vodstvom Darija Cuculića, prof. glazbene kulture.
vrijeme: 27.05.2022. -
mjesto: Kaštel Sućurac
url: https://www.gkk.hr/
Nakon što je u OŠ kneza Trpimira provedeno prednatjecanje u pjevanju domoljubnih pjesama u kategoriji „od 5. do 8. razreda“ na DOMOFESTU će nastupiti trinaest odabranih skupina koji će pjevati hrvatske pjesme domoljubne tematike.

Glazbene izvedbe osnovnoškolskih pjevača ocjenjivat će stručno Povjerenstvo u sastavu: Ankica Cicvarić, profesorica likovne kulture, vjeroučiteljica i glazbenica; Pere Eranović, glumac HNK Split i glazbenik; Zdravko Kraljević, član zbora HNK Split, Darijo Cuculić, prof. glazbene kulture i Renata Dobrić, ravnateljica Gradske knjižnice Kaštela, a bit će dodijeljena i nagrada publike.

Grad Kaštela će kao glavni pokrovitelj osigurati jednodnevni izlet za razrede koji dobiju nagradu Povjerenstva i nagradu publike.