Preskočite na glavni sadržaj

Događanje na temu 'Inkluzija kao standard europskog društva i kulture' 5. prosinca u Koprivnici

Desk Kreativne Europe – Kultura pri Ministarstvu kulture i medija u suradnji s Europe Direct Koprivničko-križevačke županije pri PORA-i (Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije), Nacionalnom kontakt točkom programa Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti pri Uredu za udruge Vlade Republike Hrvatske i ENTEROM Koprivnica organizira događanje pod nazivom Inkluzija kao standard europskog društva i kulture.
vrijeme: 05.12.2022. -
mjesto: Koprivnica; online
url: https://deskkultura.hr/

Riječ je o hibridnom događanju koje će se održati 5. prosinca 2022. godine od 10:00 do 13:45 sati, u Poduzetničkom inkubatoru Enter Koprivnica, Trg dr. Žarka Dolinara 18, te će za sve zainteresirane koji ne mogu fizički prisustvovati biti osiguran prijenos okruglog stola s primjerima međunarodnih kulturnih projekata putem online platforme, uz prethodnu prijavu.

U prvom dijelu događanja svrha je dobiti pregled ciljeva Europske komisije na području inkluzije u razdoblju 2021.-2027., dati uvid na koji način programi unije CERV i Kreativna Europa podupiru te ciljeve te predstaviti organizacije i projekte kao konkretne primjere dobre prakse u Hrvatskoj i Europi. 
U drugom dijelu programa slijedi panel na temu „Iskustva u provedbi EU projekata kao priprema za nove natječaje iz Višegodišnjeg financijskog okvira za razdoblje 2021.-2027.“. 
Dodatne informacije i prijavni obrazac→