Preskočite na glavni sadržaj

DKE - Kultura sudjeluje na (online) Info danima za udruge u Istri 2022

Desk Kreativne Europe – Kultura predstavit će program Kreativne Europe na Info danima za udruge u Istri u ponedjeljak, 28. studenog, online u 11:15 sati.
vrijeme: 28.11.2022. -
url: https://deskkultura.hr/

Zaklada Istra najavljuje još jedne Info dane za udruge u Istri i sve ostale organizacije i institucije koje surađuju s udrugama, a koji će se održati online od 28.11. do 2.12.2022.
Ovogodišnji program obuhvaća prezentacije natječaja adekvatnih za udruge i partnerske projekte s udrugama, informacije oko organizacije humanitarnih akcija, osnovne informacije za osnivanje i djelovanje udruga, radionice društvenog inoviranja i premijeru dokumentarnog filma o zapošljavanju osoba s invaliditetom. Sve to održat će se online putem te je potrebno prijaviti se kako bi se dobila poveznica za pojedina predavanja i radionice.

Ovom prilikom, predstavnica Deska Kreativne Europe – Kultura upoznat će prisutne s osnovama Programa. Predstavljanje će obuhvatiti upoznavanje s mogućnostima koje Kreativna Europa nudi kao i aktualne informacije o trenutno otvorenim i nadolazećim pozivima i inicijativama u okviru potprograma Kultura. 

Program će 28. studenog u 11:15 sati predstaviti Anera Stopfer iz Desk Kreativne Europe, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.
 
Za sudjelovanje je potrebno ispuniti Google obrazac.

Izvor: deskkultura.hr