Preskočite na glavni sadržaj

DIGI dan - spajanje umjetnosti i novih tehnologija / besplatne online radionice

Platforma Doma mladih i L3D studio pozivaju sve mlade do 25 godina da se prijave na sudjelovanje u besplatnim online radionicama osmišljavanja karakter dizajna animiranog lika, koje počinju 15. srpnja 2021.
vrijeme: 15.07.2021. - 29.07.2021.
url: http://pdm.hr/

DIGI dan jedna je od pet programskih linija projekta Dan po dan – mladi u kulturi online kojeg provodi Platforma Doma mladih s partnerom Multimedijalnim kulturnim centrom. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ministarstvo kulture i medija, a za cilj ima uključiti mlade u kulturno-umjetničke online programe.
 
Program aktivnosti DIGi dan sastoji se od 4 modula radionica, a započinjemo s modulom od 5 radionica na kojima će polaznici naučiti kako osmisliti karakter dizajna animiranog lika koristeći metode i tehnike koje se koriste u industriji filmske produkcije, izrade računalnih igara i animacije. Nakon završenog programa sudionici će dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Polaznici trebaju imati računalo, internetsku vezu i osnovno poznavanje rada na računalu. Zbog ograničenog broja sudionika potrebna je prijava putem online obrasca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXwuo37CGGPSMNfPObnxSs6I7omfjvF0ixSfMAuMcYRoXZtA/viewform

Program prvog ciklusa DIGI dan radionica, u terminu od 10 do 13 sati:
15. 7. – Upoznavanje s tematikom karakter dizajna i pretprodukcija
20. 7. – Izrada dizajna lika u T-pozi
22. 7. – Izrada lika u pozi
27. 7. – Izrada finalne ilustracije u olovci
29. 7. – Finalizacija
 
Detaljnije o ciklusu radionica: http://pdm.hr/pocinje-novi-ciklus-besplatnih-online-radionica-za-mlade/