Preskočite na glavni sadržaj

Deskovi Kreativne Europe: European News Pitch 2024

Deskovi Kreativne Europe: European News Pitch 2024
Deskovi Kreativne Europe mogu pomoći pronaći nove europske partnere za kompletiranje partnerskog konzorcija i pozivaju na European News Pitch za projekte koji traže financiranje iz poziva Kreativne Europe 'News - Journalism Partnerships 2024'. European News Pitch održat će se u srijedu 10. siječnja s početkom u 11 sati. 
vrijeme: 10.01.2024. -
prijava: 3.1.2024. / 9.1.2024.
url: https://deskkultura.hr/

Poziv za Novinarska partnerstva 2024 otvoren je 26. listopada s rokom za predaju projektnih prijedloga 14. veljače 2023. godine. Ovogodišnji poziv pokriva dvije zasebne teme: prekograničnu suradnju medija - SURADNJA i potpora neovisnim medijima - PLURALIZAM.
 
Treću godinu za radom, Deskovi Kreativne Europe iz 21 države koje sudjeluju u program Kreativna Europa organiziraju online događanje za pronalaženje projektnih partnera i predstavljanje projektnih prijedloga koji planiraju prijavu na ovogodišnjem pozivu. Predstavit će se različiti projektni prijedlozi s različitih strana Europe.
 
EUROPEAN NEWS PITCH | 10. SIJEČNJA 2024.
 
European News Pitch održat će se u srijedu 10. siječnja 2024. godine u trajanju od 2h, a s početkom u 11:00 sati.
 
Na ovom događanju može se prijaviti za predstavljanje projektnih prijedloga ili se registrirati za sudjelovanje kao promatrač i potencijalno postati partner za jedan od projekata! Svaki projektni prijedlog imat će 5 min. za predstavljanje + 2-3 minute za pitanja i odgovore sa sudionicima.
 
Projektni prijedlozi koji se žele predstaviti, mogu se prijaviti do srijede, 3. siječnja 2024. godine do 18:00 sati putem Google obrasca. Odabir projekata koji će biti predstavljeni bit će objavljen 5. siječnja 2024.
 
Za sudionike koji bi željeli sudjelovati u publici i možda postati partner na nekom od projekata, potrebno je registrirati se do 9. siječnja 2024. u 18 sati (CET) putem weezevent poveznice.
 
Događaj organiziraju Deskovi Kreativne Europe iz Armenije, Bugarske, Hrvatske, Češke, Danske, Francuske, Gruzije, Njemačke, Mađarske, Islanda, Italije, Latvije, Litve, Malte, Norveške, Poljske, Portugala, Rumunjske, Slovenije, Španjolska i Švedska u partnerstvu s Europskom komisijom i Europskom izvršnom agencijom EACEA.
 
Događaj će biti na engleskom jeziku!