Preskočite na glavni sadržaj

Daria Stilin sudjeluje u programu usavršavanja European Writers Desk u Bruxellesu

Daria Stilin kao jedina predstavnica iz Hrvatske sudjeluje u ovogodišnjem izdanju European Writers Desk, inicijative DKE - Ureda MEDIA koja nastoji ojačati kokreaciju između filmskih pisaca, kao i njihovo povezivanje neovisno o nacionalnim i jezičnim granicama, a time i stvaranje međunarodne mreže europskih autora.
vrijeme: 17.04.2024. - 19.04.2024.
mjesto: Belgija; Bruxelles
url: https://www.mediadesk.hr/

Daria Stilin kao jedina predstavnica iz Hrvatske sudjeluje u ovogodišnjem izdanju European Writers Desk, inicijative DKE - Ureda MEDIA koja nastoji ojačati kokreaciju između filmskih pisaca, kao i njihovo povezivanje neovisno o nacionalnim i jezičnim granicama, a time i stvaranje međunarodne mreže europskih autora.

Organiziran na inicijativu DKE - Ureda Hamburg  i Wallonie-Bruxelles, a u suradnji s Uredima iz Austrije, Danske, Finske, Flandrije, Grčke, Hrvatske, Italije, Irske, Latvije, Luksemburga, Nizozemske, Njemačke, Poljske i Švedske, European Writers Desk će od 17. do 19. travnja u Bruxellesu na svojoj trećoj fizičkoj radionici okupiti scenariste na razini cijele Europe. Među 24 polaznika iz 15 europskih zemalja svoje je mjesto zauzela i hrvatska scenaristica i redateljica Daria Stilin!

Opširnije>>>