Preskočite na glavni sadržaj

Dani Kreativne Europe: Mogućnosti i potencijali u Ljubuškom

Dani Kreativne Europe: Mogućnosti i potencijali u Ljubuškom
Desk Kreativne Europe BiH organizira konferenciju kulturnih i kreativnih sektora u Ljubuškom u čiji fokus stavlja program Kreativna Europa i suradnju sa susjednim Deskovima. 'Dani Kreativne Europe: Mogućnosti i potencijali' održat će se 24. i 25. svibnja 2024. godine uz podršku Grada Ljubuški i festivala Ljubuški Outdoor.
vrijeme: 24.05.2024. - 25.05.2024.
mjesto: Bosna i Hercegovina; Ljubuški
url: https://deskkultura.hr/

Na poziv bosansko-hercegovačkog deska Kreativne Europe, centralne točke u Bosni i Hercegovini za sve organizacije i pojedince koji žele aplicirati na neki od otvorenih poziva Programa, hrvatski Desk Kreativne Europe - Kultura sudjelovat će na konferencijskom djelu 24. svibnja koji će se održati u Kulturnom centru Ljubuški gdje će prisutni imati priliku kroz nekoliko panel-diskusija čuti nešto više o prilikama koje su dostupne kulturnim organizacijama, uključivanju mladih u rad i razvoj kulturnog i kreativnog sektora te potrebnoj sinergiji turističkog i kulturnog sektora za razvoj cjelokupnog gospodarstva.
 
Voditeljica Deska Anera Stopfer, sudjelovat će u panel-diskusiji na temu prepreka i izazova u kulturnom sektoru. Drugi dio programa bit će posvećen radionici o upravljanju projektima u kulturnom sektoru tijekom koje će se sudionici upoznati s osnovama pripreme i implementacije projekata sufinanciranih u okviru programa Kreativna Europa.
 
Drugi dan, 25. svibnja u okviru Ljubuški Outdoor festivala odvijat će se u obliku Kreativnog kutka gdje će biti postavljen pult s fokusom na komunikaciju s potencijalnim prijaviteljima i zainteresiranima za Program.
 
Ovaj dvodnevni događaj prilika je za učenje, razmjenu iskustava i umrežavanje s kulturnim organizacijama iz regije. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a svoje mjesto možete rezervirati slanjem svoje prijave na desk@kreativna-europa.ba