Preskočite na glavni sadržaj

Dan otvorenih vrata Goethe-Instituta Kroatien

Nakon ljetnog odmora i kao uvod u jesenske aktivnosti na svojoj novoj lokaciji (Zadarska ulica 80, Zagreb) Goethe-Institut Kroatien u subotu, 10. rujna 2022. organizira Dan otvorenih vrata.
vrijeme: 10.09.2022. -
mjesto: Zagreb
url: https://www.goethe.de/ins/hr/de/index.html?wt_sc=kroatien

Od 10.00 sati posjetitelje očekuje raznovrstan program za djecu, mlade i odrasle.
 
Mlađe posjetitelje zasigurno će zainteresirati putovanje njemačkom glazbenom scenom, eksperimentiranje u istraživačkom laboratoriju i na kreativnim radionicama dok će oni najmanji za to vrijeme upoznati Hansa Hasea i pripovjedačko kazalište (Kamishibai).
 
Na oglednim satima svi posjetitelji, neovisno o uzrastu, moći će sudjelovati na tečajevima njemačkog jezika i na zabavan način naučiti svoje prve riječi i rečenice na njemačkom jeziku. Za one koji već imaju određena znanja njemačkog jezika i razmišljaju o jesenskim tečajevima ili ispitima određene razine, ovo je savršen dan za sudjelovanje na inicijalnom testiranju ili pripremama za polaganje ispita.
 
Novo ruho naše knjižnice te njezinu ponudu i brojne aktivnosti posjetitelji će moći otkriti u interaktivnom escaperoom obilasku knjižnice, a dan naravno neće proći ni bez kina i kokica – na rasporedu su nagrađivani njemački filmovi „Amelie u bijegu“ Tobiasa Wiamana i „Dječaku treba svježi zrak“ Caroline Link, podnaslovljeni na hrvatski.
 
Svi sadržaji na danu otvorenih vrata su besplatni!
 
Dan otvorenih vrata.