Preskočite na glavni sadržaj

Čudesan Advent u Maloj sceni

Adventski program kazališta Mala scena, koji će se održavati svakog vikenda, od četvrtka do nedjelje, počevši od 2. prosinca, uključuje i novu lutkarsko-opernu predstavu za djecu 'Velika tvornica riječi'.
vrijeme: 02.12.2021. -
mjesto: Zagreb
url: http://www.mala-scena.hr/

Predstava za djecu od 5 godina naviše – „Velika tvornica riječi“ – nastala je po poznatoj istoimenoj slikovnici koja govori o prijateljstvu, važnosti iskrenosti i kako je sve moguće kad nismo sami i kad vjerujemo u ljubav! U ovoj dirljivoj priči glume fantastični mladi umjetnici predvođeni dvjema dobitnicama Nagrade hrvatskog glumišta ove godine – Bugom Marijom Šimić i Josipom Bilić! Predstavu prati čarobna glazba mladog skladatelja Borne Ercega, a posebna je u Hrvatskoj jer je možete pogledati i više puta – napravili smo, naime, tri predstave u jednoj! Svaki lik ispričat će vam priču iz svoje perspektive i saznat ćete nešto novo o zemlji Velike tvornice riječi i hrabrosti Fileasa, Oskara i Silve!

Osim „Velike tvornice riječi“ čekaju nas i neki stari klasici koji dugo nisu igrali kod kuće poput „Čudaka Šumeka“ i „Iglice“, a nismo zaboravili ni naše najmlađe od 18 mjeseci naviše – „Priča o svjetlu“ i „Priča o kotaču“ također su tu!
 
Program cijeloga maloscenskog adventa možete pronaći ovdje: http://mala-scena.hr/home/program.aspx.
 
Za ulaz na sve predstave Male scene odrasli iznad 13 godina moraju pokazati covid potvrde (covid potvrde uključuju cijepljenje i testiranje).