Preskočite na glavni sadržaj

Clownline - klaunovske online radionice

Clownline - klaunovske online radionice
​Projekt Clownline sastoji se od klaunovskih radionica i radionica humora, zdravlja, scenskog pokreta, mime i gega, a ostvaruje se u zajedničkoj suradnji samostalnih umjetnika okupljenih u radu sa glumcima amaterima pri Pučkom otvorenom učilištu Imotski. Nositeljica projekta je samostalna umjetnica Jolanda Tudor.

Radionice organiziraju i vode dugogodišnji izvanredni profesor scenskog pokreta na osječkoj i splitskoj Akademiji Alen Čelić te samostalni umjetnik i član Crvenih nosova Ivan Baranović.
 
Ideja i nit vodilja ovog projekta je kroz online radionice humora obogatiti znanje glumaca amatera koji u ovo doba epidemije imaju otežan, a neki od njih i potpuno onemogućen rad. Pohađanjem ovih radionica sudionike se uči o tajnama klaunovskog žanra te o humoru s ciljem bolje međusobne povezanosti i osvještavanja ljekovitosti smijeha i pokreta.

Svatko tko voli klaunovski žanr, humor, pokret i geg neka pogleda snimke s održanih radionica koje se objavljuju na YouTube stranici Pučkog otvorenog učilišta Imotski.

Program podržava Ministarstvo kulture i medija RH putem Javnog poziva za programe razvoja novih kulturnih i edukativnih sadržaja i digitalne prilagodbe.​

Radionica 1), predavač Alen Čelić 



Radionica 2), predavač Alen Čelić 

 


Do sad objavljeni sadržaji (predavač Alen Čelić): online radionica 11 - online radionica 10 - online radionica 9 - online radionica 8 - online radionica 7 - online radionica 6 - online radionica 5 - online radionica 4 - online radionica 3 - online radionica 2 - online radionica 1