Preskočite na glavni sadržaj

Ciklus radionica 'U svijetu bajki' u Osijeku

Tijekom mjeseca rujna, Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek i American Corner Osijek predstavljaju ciklus radionica pod nazivom 'U svijetu bajki'. Vitezovi, kraljevi, zmajevi i princeze bit će glavne teme pričaonicâ i kreativnih radionica.
vrijeme: 01.09.2022. -
mjesto: Osijek
url: https://www.gskos.unios.hr/

Pridružite se programu utorkom i četvrtkom od 17,30 do 19 sati kada će se održavati kreativne radionice izrade različitih upotrebnih predmeta namijenjenih djeci od 6 godina i više, u prostoru American Cornera Osijek.
 
Vrijeme za priču, namijenjeno korisnicima Knjižnice starijima od 3 godine, održavat će se srijedom u vremenu od 17.30 do 18.30 sati u igraonici Odjela za rad s djecom i mladima, a pričat ćemo priče o neustrašivim vitezovima, hrabrim princezama i strašnim zmajevima.
 
Petkom u vremenu od 17.30 do 18.30 sati održavat će se pričaonice na engleskom jeziku English for youngsters namijenjene korisnicima Knjižnice predškolske dobi.
 
Zbog ograničenog broja sudionika, potrebno je prijaviti sudjelovanje na broj telefona Odjela za rad s djecom i mladima 031/211-472.