Preskočite na glavni sadržaj

Besplatne likovno-dramske radionice 'Identitet i trebamo li ga uistinu?'

'Identitet i trebamo li ga uistinu? / ID That We Need – Indeed?' radionički je program nastao na sjecištu edukativnih i umjetničkih praksi ovih umjetnica, a tematski se odnosi na psihologiju pamćenja i uključuje čitavu lepezu osobnih priča. Radionica će se održati od 5. do 7. studenog u Centru za kulturu Novi Zagreb.
vrijeme: 05.11.2021. - 07.11.2021.
mjesto: Zagreb
url: https://www.facebook.com/czknzg/
Ljubitelji ste kazališta, likovnog i scenskog oblikovanja ili možda lutkarstva i umjetnosti novog cirkusa?

Volite dobro društvo i pripovijedati ili slušati priče drugih ljudi? Želite probuditi svoju kreativnost, razigrati maštu i probuditi dječju radoznalost u sebi?
 
Pridružite se u šetnji stazom sjećanja, svjedočanstava, emocija i priča pod vodstvom autorica radionice Morane Dolenc, Lidije Kraljić i Anje Pletikose te na inovativan i kreativan način uđite u svijet kazališta, lutkarstva i psihologije pamćenja. Preporučena donja granica je 8 godina, gornja ne postoji.
 
Dođite sa svojim roditeljima, djedama i bakama, djecom, prijateljima ili solo na besplatan program koji Vam donose umjetnička organizacija LOFT i Centar za kulturu Novi Zagreb te stvorite vlastiti umjetnički produkt.
 
Radionica će se održati od 5. do 7. 11. 2021. u Centru za kulturu Novi Zagreb prema sljedećem rasporedu: petak 18 - 21 h; subota i nedjelja 10 - 14 h.

Obvezne prijave primamo na uoloft@gmail.com

Posjetitelji će imati osigurane uvjete prema epidemiološkim preporukama Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske.

Program se održava u sklopu platforme SuKultura.

Program je financijski podržalo Ministarstvo kulture i medija.