Preskočite na glavni sadržaj

Besplatna radionica snimanja i montaže u Bujama

Otvorene su prijave za besplatnu radionicu snimanja i montaže, organiziranu ususret drugog izdanja Festivala kratkog metra Novigrad. Radionica u trajanju od 5 dana (27.-31. ožujka 2023.) po dva sata dnevno (17-19 sati) održat će se u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Buje. Program je posvećen mlađim uzrastima od 10 do 20 godina starosti, te će primati ukupno 15 polaznika/ca.
vrijeme: 27.03.2023. - 31.03.2023.
mjesto: Buje
url: https://www.festivalkratkogmetra.com/

Radionica je prilagođena djeci i mladima koji imaju naglašene afinitete prema filmu, snimanju i medijima generalno i/ili pokazuju interes za istima.
 
Po završetku radionica, polaznici će steći osnovno znanje za izradu vlastitih medijskih radova, naučit će rukovati osnovnom snimateljskom opremom te montirati video u odabranom programu za montiranje medijskog sadržaja.
 
Edukator Nikola Popović će imati glavnu riječ uz asistenciju voditeljice projekta i volontera.
 
Polaznici mogu donijeti vlastitu opremu na radionicu kako bi što bolje i pravilnije naučili upravljati njome, ali će onu glavnu osigurati voditelji i time omogućiti polaznicima korištenje ne tako pristupačne opreme. Najvažnije je da svaki polaznik ima bilježnicu i pribor za pisanje!
 
Prijave se vrše preko stranice www.festivalkratkogmetra.com  kroz našu kontakt formu ili direktno e-mailom (festivalkratkogmetra@gmail.com ) u koji je potrebno napisati: ime, prezime i godište polaznika/ce te ime, prezime i kontakt broj skrbnika/staratelja.
 
Prijave će biti otvorene do popune slobodnih mjesta.