Preskočite na glavni sadržaj

'Bad Daughter' nastupa prije 'Florence + The Machine' u pulskoj Areni

'Bad Daughter' nastupit će prije 'Florence+The Machine' u rasprodanoj pulskoj Areni u nedjelju, 18. lipnja, najavio je organizator koncerta agencija LAA.
vrijeme: 18.06.2023. -
mjesto: Pula; Arena
url: https://www.laa.hr/

Dunja Ercegović, koja je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, kroz projekt Bad Daughter poigrava se unutar granica indie pop žanra dajući mu nešto tamniju, ali plesnu i pitku viziju.
 
Album prvijenac “Let Me Panic” više od 40 domaćih urednika i novinara izabralo je za album 2021. godine, a priskrbio joj je i Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu za “Favourite Game”.
 
Nastavljajući se na Rock&Off uspjehe po izlasku debija, Bad Daughter je za prošlu godinu dobila najviše nominacija za Rock&Off nagradu i kući ponijela onu za Pop&Off izvođača godine i pjesmu godine za “Bite Your Tongue”.
 
Bad Daughter kreativno nastavlja dalje, a još jedna kruna dosadašnje karijere je nastup u pulskoj Areni prije Florence+The Machine.
 
Dunja je već ranije nastupila u jednom od najljepših koncertnih prostora ovog dijela Europe kada je kao Lovely Quinces otvarala za Roberta Planta iz Led Zeppelina, a sada se vraća na pozornicu dvije tisuće godina starog amfiteatra kao Bad Daughter.
 
Koncert za Florence + The Machine, jedno od najznačajnijih imena aktualne svjetske glazbene scene, rasprodan je od kraja veljače.
 
Izvor: Hina