Preskočite na glavni sadržaj

ART MEET-UP: Prilike za umjetnike: edukacije, financiranje i mobilnosti

Platforma 'Culture Hub Croatia' organizira događanje 'ART MEET-UP / Prilike za umjetnike: edukacije, financiranje i mobilnosti' koje će se održati 31. siječnja u kreativnom hub-u Prostor (Plančićeva 2, Split).
vrijeme: 31.01.2024. -
mjesto: Split
url: https://www.facebook.com/culturehubcroatia/

Kao organizacija koja i sama provodi brojne europske projekte većinom usmjerene prema umjetnicima_ama i njihovoj internacionalizaciji, Culture Hub Croatia organizira ovaj meet-up da bi predstavili postojeće prilike i resurse, posebice one izrađene u sklopu projekta “Podcast - Employ Yourself in Culture” (Erasmus+), ali i omogućili umrežavanje i potencijalne nove suradnje.
 
Ovom prilikom ugostit će i grupu umjetnika i umjetnica iz čitave Hrvatske s kojima trenutno surađuju u sklopu jednog od međunarodnih projekata.
 
PROGRAM:
  • 17:00 - 17:45
Predstavljanje postojećih platformi, korisnih resursa za umjetnike_ce i prilika za rezidencijalne boravke
hibridni format: u Prostoru i online
  • 17:45 - 18:30
Iskustva umjetnika_ca: kratke prezentacije o iskustvima sudjelovanja na edukativnim programima i međunarodnim rezidencijama
hibridni format: u Prostoru i online
  • 18:30 - 19:30
Afterwork drinks: zajednička diskusija o izazovima i potrebama umjetnika
samo u Prostoru

Događanje se organizira u hibridnom formatu, u Prostoru (Plančićeva 2) i djelomično putem platforme Zoom. Za sudjelovanje u Prostoru prijava nije potrebna, no za sudjelovanje online, potrebno je registrirati se putem poveznice.

Meet-up je omogućen zahvaljujući podršci Europske unije kroz projekt “Podcast-Employ Yourself in Culture” (Erasmus+).