Preskočite na glavni sadržaj

Arhitektica Zrinka Paladino predstavlja 'Crtice' iz vlastitog života

Arhitektica i spisateljica Zrinka Paladino u subotu, 3. prosinca, predstavit će najnovije autobiografsko djelo 'Crtice'. Predstavljanje knjige održat će se u Galeriji Kranjčar u Zagrebu, s početkom u 18 sati. 
vrijeme: 03.12.2022. -
mjesto: Zagreb
url: https://zrinkapaladino.com/

Knjiga “Crtice” donosi kratke pripovijetke iz autoričinog života. Urednik Miroslav Mičanović ocijenio je kako se prepustio i uživao u onome što su samo naizgled obiteljski zapisi, a rastu uzduž i poprijeko prema svemu drugom, važnom i nevažnom, prolaznom i sačuvanom.
 
Svojim je „Crticama“, zrelo i čitko ispisanim, Zrinka Paladino popunila bilježnicu kakvu ćemo svi rado listati, čitati redom ili nasumice, stiskati je na grudi raznježeni ili nasmijani. U njima su priče koje razum osjeća i srce razumije pa dijete u nama onamo želi preseliti, pomalo ih prepoznajući kao svoje, a odrasli mi s njima se lako poistovjećujemo jer su krojene po mjeri našeg čitateljskog, estetskog i emotivnog senzibiliteta”, izjavila je poznata autorica i profesorica na Filozofskom fakultetu, dr.sc. Đurđica Čilić.

Nakladnik: Z.J.L.J., Zagreb 2022.