Preskočite na glavni sadržaj

Alfred Freddy Krupa nagrađen na American Art Awards-u

Na nedavno završenom online natjecanju 'American Art Awards' karlovački akademski slikar i doktor likovnih umjetnosti Alfred Krupa, za svoj rad 'Djevojka maskirana u prozirnim kostim od sive gaze' (2020.) nagrađen je šestim mjestom, od šest nagrađenih mjesta, u kategoriji Ekspresionizam – ljudska figura. 
vrijeme: 22.09.2021. -
url: https://www.americanartawards.com/
Ovogodišnje izdanje American Art Awards-a najveće je do sada sa čak 2000 umjetničkih radova u 50 kategorija iz 64 države svijeta. Umjetnici su se mogli prijavljivati i u više kategorija istovremeno.
Krupa je prijavio samo jedan rad u samoj jednoj kategoriji, točnije jedan od nekoliko tuševa i kombiniranih tehnika nastalih tijekom „lockdowna“ 2020. godine i koji je danas već dobro poznat.
Prošle godine je publiciran u nekoliko međunarodnih umjetničkih magazina (Artist Portfolio Magazine /USA/, International Art Market Magazine /Izrael/, CreativPaper Magazine /Velika Britanija/), kao i na Instagramu gdje je skupno dobio više od 3.1 tisuće „lajkova“.
Sljedeće godine bit će objavljen (zajedno s još jednim Krupinim radom) u žiriranoj publikaciji – knjizi „Best Of Erotic Art – Edition 1“ (Najbolje od erotske umjetnosti – izdanje 1.). izdavača Einer Books iz Osla i Erotic Art Exhibition iz Londona.