Preskočite na glavni sadržaj

Akcija 'Svi za knjigu, knjiga za svakoga!' u jesenskom ruhu

U parku ispred Bookse u četvrtak, 21. listopada, održat će se jesensko izdanje popularne Booksine akcije razmjene knjiga.
vrijeme: 21.10.2021. -
mjesto: Zagreb
url: https://www.facebook.com/KlubBooksa/

Kad drveće po parkovima krene dobivati boju meda i ostarjelih listova papira, to je znak da se ispred Bookse bliži vrijeme akcije Svi za knjigu, knjiga za svakoga, popularne Booksine razmjene knjiga! 

Među knjigama koje je Booksa u proteklom razdoblju prikupila donacijama i koje će ovoga četvrtka, 21. listopada iznijeti u park u Martićevoj 14D najviše je beletristike, hitova i klasika, pa i poezije, knjiga za djecu i stručnih knjiga. Najviše na hrvatskom, dosta na engleskom, no nađe se i još pokoji jezik, a sve će na dan akcije posjetiteljima, čitateljima i svima zainteresiranima u parku biti dostupne od 12 do 19 sati uz predloženu donaciju od deset kuna po knjizi.

Mnogi naslovi koji završe na Booksinim policama odavno se ne mogu naći u knjižarama, nekih jako rijetko ima i u antikvarijatima. Odličan je osjećaj gledati kada se mnogi među posjetiteljima akcije obraduju knjigama koje ih zanimaju ili koje već duže vrijeme traže.

Svi vi koji volite knjige, volite ih čitati, sakupljati, poklanjati, dijeliti – dobro nam došli!

***

Događaj će se održati u parku ispred Bookse u Martićevoj 14D, uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.
 
Facebook event je na linku.