Preskočite na glavni sadržaj

3. književna manifestacija 'Tadijine jeseni' u Slavonskome Brodu

Treće izdanje književne manifestacije 'Tadijine jeseni' će se održati od 4. do 12. studenog 2021. Zbog epidemiološke situacije programi će biti djelomično održani uživo i online.
vrijeme: 04.11.2021. - 12.11.2021.
mjesto: Slavonski Brod
url: https://www.gugsb.hr/

O svemu će zainteresirana publika biti obaviještena na službenim stranicama Galerije umjetnina grada Slavonskog Broda i partnerskih institucija programa, kao i YouTube kanalima istih.
 
Nakon niza godina obilježavanja rođendana hrvatskog pjesnika i akademika Dragutina Tadijanovića, Galerija umjetnina grada Slavonskog Broda, kao glavni organizator a u suradnji s brojnim partnerima, odlučila je raznovrsne programe koji se tih dana odvijaju u Slavonskom Brodu objediniti u zajedničku književnu manifestaciju pod nazivom ''Tadijine jeseni''.
 
Pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, manifestaciju organiziraju Grad Slavonski Brod, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Zaklada HAZU, Galerija umjetnina grada Slavonskog Broda, Gradska knjižnica Slavonski Brod, Ogranak Matice hrvatske u Slavonskom Brodu, Društvo Dragutina Tadijanovića te Franjevački samostan u Slavonskom Brodu.
 
Više o programu manifestacije>>>