Preskočite na glavni sadržaj

14. bijenalna izložba Udruženja arhitekata Međimurja

Svečano otvorenje 14. bijenalne izložbe Udruženja arhitekata Međimurja 'Projekti i realizacije 2020.-2021.' održat će se u petak, 16. rujna, u 19 sati, u izložbenom prostoru zgrade Scheier, na adresi Matice hrvatske 2 u Čakovcu.
vrijeme: 16.09.2022. - 02.10.2022.
mjesto: Čakovec
url: https://www.facebook.com/udruzenjearhitekatamedimurja

Udruženje arhitekata Međimurja osnovano je 1994. godine od strane nekolicine entuzijasta arhitekata i urbanista koji su prepoznali prednosti djelovanja kao strukovna udruga. Timski rad i međugeneracijska suradnja unutar struke, ali ponekad i van samog područja poslovnog djelovanja temelji su za mogućnost nepristranog doprinosa prostornim, kulturnim i društvenim promjenama.
 
Bijenalne izložbe su već tradicionalni način prezentiranja rada članova široj javnosti, te je ovo 14. bijenalna izložba Udruženja arhitekata Međimurja, koje trenutno broji 47 članova – arhitekata, prostornih planera i krajobraznih arhitekata. Izloženi radovi reflektiraju vrijeme u kojem živimo, ali također i osobne afinitete pojedinih izlagača te njihov stav prema zadanom projektnom zadatku. Iako često vrlo različiti u prenošenju svoje ideje, članovi su uspješno našli svoju nišu djelovanja unutar područja arhitekture i urbanizma.
 
Više>>>