Preskočite na glavni sadržaj

11. izdanje manifestacije Multimedija u Pakracu – Multipak

Jedinstvena manifestacija Multipak u Pakracu će ponovno na inovativan način okupiti sve ljubitelje dobrog zvuka, slike i riječi, uvijek s naglaskom na njihovoj izvrsnosti. Zajednički je to projekt utemeljen na suradnji Muzeja grada Pakraca, Gradske knjižnice Pakrac i Robertoshopa, a pod pokroviteljstvom Grada Pakraca. Multipak će se ove godine održati u razdoblju od 23. do 27. svibnja, a središnje događanje bit će Hi-Fi izložba u petak i subotu, 26. i 27. svibnja.
vrijeme: 23.05.2023. - 27.05.2023.
mjesto: Pakrac
url: https://multipak.hr/hr/

11. MULTIPAK | Facebook

Tijekom navedenog vikenda brojne glazbene slušaonice bit će smještene na dobro poznatoj lokaciji u dvorištu kompleksa Janković, točnije u prostorima Muzeja grada Pakraca, Gradske vijećnice, Osnovne glazbene škole, TZ Grada Pakraca i u prostoru Robertoshopa. Hi-Fi izložba istaknut će se brojem i kvalitetom domaćih i stranih izlagača. Najavljujemo i središnji koncert cijele manifestacije - koncert benda Electric Corn koji su se zadnjih nekoliko godina istaknuli kao bend koji redovito raspleše publiku na svojim koncertima izvodeći plesnu, funky i soul glazbu. Koncert će se održati u petak 26.5. u 21 h i to na otvorenom - u predivnom ambijentu barokne, zaštićene kulturno-povijesne cjeline dvorišta Janković!
 
Udarnom Multipak vikendu prethodit će tjedan prepun zanimljivih kulturnih sadržaja: projekcija dokumentarnog filma, Mini Multipak, otvorenje likovne izložbe Kristine Mareković „Harmonija pokreta“, predstavljanje knjige / putopisno predavanje Borisa Rukavine, radionica „Pokret u slici“ Petra Milića, Nevena Muretića i Petre Vida, zatim Radionica tjelesnog lutkarstva i perkusija Igora Bakse. U subotu sve posjetitelje Pakraca očekuje uz Hi FI izložbu i niz popratnih sadržaja u našem Dobrom dvorištu kao što su svirke talentiranih pakračkih glazbenika u lounge kutku dvorišta Janković, zatim MultiIzlet, Multipak Tour de Pakrac (obilazak grada električnim biciklima), nezaobilazni Multigrah, Multipak kutak za djecu i Glazbeni wellnes.
 
Treba naglasiti kako je ovo manifestacija koja privlači velik broj posjetitelja iz drugih dijelova Hrvatske i susjednih zemalja pa je Multipak dokaz kako kvalitetna i urbana događanja nisu rezervirana samo za velike sredine, te kako u malim sredinama poput Pakraca mogu izrasti ovako zanimljivi sadržaji.
 
Više o cijeloj manifestaciji možete saznati na https://multipak.hr/hr/ i Facebooku.