Preskočite na glavni sadržaj

Moonlight Session

Moonlight Session
Program Moonlight Sessions, autora Dinka Šimca, nakon premijernog predstavljanja glazbene priče Zack Dust Banda (https://www.youtube.com/watch?v=bFwc4lQoosM&t=160s ) objavljuje novi video uradak - video s etno-blues glazbenicima Miroslavom i Gordanom Evačić koji za ovu priliku izvode dvije autorske pjesme - Brand New DaySve to Vreme. Video je dostupan na stranici  https://www.youtube.com/watch?v=tE2XSXIL9CE

Moonlight Sessions je audiovizualni projekt koji predstavlja hrvatske glazbenike i glazbene sastave putem izvedbi snimljenih uživo. Svaki novi video donosi zanimljivu glazbenu priču i novu glazbenu suradnju. Prvi session snimljen je u noći pomrčine mjeseca, a snimanje u predvečerje i uz prvi mrak postalo je i nepisano pravilo svakog sljedećeg novog videa. Vizualno je smješten u prirodni ambijent sa svjetlima grada u pozadini što na simboličan način pomiče urbanu kulturu izvan gradskih središta i dodaje joj novu vrijednost.
 
Projekt podržava Ministarstvo kulture i medija putem Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.
 
https://www.youtube.com/channel/UCNGtqlHp6rmr0Nmx-JrPOog
https://www.facebook.com/moonlightlivesessions/
https://www.instagram.com/moonlight.sessions/

Vezane vijesti:
Moonlight Session: Zack Dust Band - video premijera
Moonlight Session: Miroslav i Gordana Evačić