• HOME
  •  : 
  • MANIFESTACIJE

manifestacije


novo izdanje

Kulturno-umjetnički projekt 'Ljeto u Tehničkom'

Projekt Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik od 1. lipnja donosi Zagrepčanima ljetnu kulturno-umjetničku oazu u kojoj će se tijekom tri mjeseca nizati izložbe, kazališne predstave, koncerti, nastupi DJ-a, pub kvizovi, paneli.
 
festival

6. Zrin festival & 14. Ars organi Sisciae

Ove godine paralelno će se održavati 6. Zrin festival, koji se otvara 30.5. na Utvrdi Zrin u Zrinu uz Acoustic Project u 17 sati, i 14. Ars organi Sisciae koji započinje 31.5. crkvi sv. Lovre u Petrinji, uz trio Fiat Lux u 20 sati. Od 30. svibnja do 14. lipnja bit će izvedeno deset koncertnih programa s autentičnih lokacija online (otvorenih i za publiku!).
 
festival, najave

11. VAFI i RAFI

Bliži se jedanaesti VAFI & RAFI – Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih, koji će ove godine biti održan na drugačiji način nego što smo navikli, ali prema planiranim datumima, od 1. do 7. lipnja. 
 
izložba

XIII. Memorijal Ive Kerdića

Gradski muzej Požega predstavlja izložbu XIII. Memorijal Ive Kerdića - triennale hrvatskog medaljarstva i male plastike, od 15. svibnja do 20. lipnja 2020. 
 

Uskoro:
najave

Projekt Ilica Q'art 2020

Unatoč specifičnom trenutku u vremenu i prostoru, i ove će se godine održati festivalski dio Projekta Ilica: Q’ART, i to u nedjelju, 7. lipnja 2020., od 9:30 – 14:30 sati, kada će Ilica biti zatvorena za promet i opet postati mjesto susreta građana, najavljuje organizator. 
 
sajam

III. Boutique Art Fair 'Nesvrstani'

Kuća za ljude i umjetnost Lauba najavljuje treće izdanje Boutique Art Fair-a 'Nesvrstani'. Ovogodišnje, ponudom bogatije izdanje ovog izložbeno-prodajnog sajma, održat će se od 18. do 21. lipnja 2020. kada će se pod istim krovom smjestiti jedinstvena ponuda umjetnina dvanaest galerija i dvadeset samostalnih umjetnika. 
 
festival, najave

ReArt festival 2020.

Udruga REART od 19. do 21. lipnja u Osijeku organizira ReArt festival umjetnosti i kreativnosti, koji će se, s obzirom na okolnosti, održati u pomalo specifičnom, ali kreativnom izdanju. 
 
smotra, revija

54. Međunarodna smotra folklora

54. izdanje Međunarodne smotre folklora održat će se od 15. do 19. srpnja 2020. na nekoliko zagrebačkih lokacija, a program će se moći pratiti i putem live streaminga.