• HOME
  •  : 
  • MANIFESTACIJE

manifestacije


izložba

MUO: Izložba 'Moda i strip' iz francuskog Muzeja stripa

Muzej za umjetnost i obrt i Francuski institut u Hrvatskoj najavljuju otvorenje atraktivne i jedinstvene izložbe "Moda i strip" koja je danas u zagrebački MUO stigla iz francuskog Muzeja stripa iz centra Cité Internationale de la Bande Dessinée et de l’Image. Javnost će ju moći razgledati od 23. veljače do 28. ožujka 2021.
 
obavijest

2021. - Godina čitanja u Hrvatskoj

Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj 30. prosinca 2020. podržala prijedlog Ministarstva kulture i medija da se 2021. godina proglasi Godinom čitanja.
 
obljetnica, proslava, izložba

Jerolim Miše: od buntovnika do barda

Moderna galerija - nacionalni muzej moderne umjetnosti ovogodišnji izložbeni program zaključuje kritičkom retrospektivom velikana hrvatskog  slikarstva Jerolima Miše, koju priređuje u suradnji s Galerijom umjetnina iz Splita, a u povodu 130 obljetnice rođenja i 50 godina smrti istaknutog hrvatskoga slikara. 
 

Uskoro:
festival

Online arhitektonski festival 'To Spring with Oris'

Prvi Orisov međunarodni arhitektonski festival "To Spring with Oris", održat će se 18. i 19. ožujka online i okupit će dvanaest uglednih arhitektica i poslovnih žena, a i okupljanje će i moderirati dvije žene.